Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per a sol·licitar l’ajut per al pagament dels subministraments energètics a les famílies afectades per la Covid-19 i les que tinguin necessitats socioeconòmiques

Aquest pla d’ajuts es pot sol·licitar fins el proper 5 de febrer

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert el termini per a presentar les sol·licituds per accedir a un ajut de 200€ per habitatge per ajudar a fer front a les despeses econòmiques derivades dels subministraments energètics. Aquest pla d’ajuts es pot sol·licitar fins el dia 5 de febrer.


Recordem que aquest pla d’ajuts va destinat a les famílies del municipi afectades per la Covid-19 i aquelles amb dificultats socioeconòmiques, amb la finalitat d’ajudar a cobrir les despeses de qualsevol subministrament energètic (aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya,..).


Les persones que vulguin sol·licitar aquesta ajuda han d’estar empadronades al municipi. A banda, per tal d’atorgar l’ajut es tindran en compte el fet de no superar un determinat llindar d’ingressos anuals, criteris socials, estar en situació d’atur o haver patit una pèrdua substancial d’ingressos a causa de la pandèmia.


L’Ajuntament ha destinat una partida de 50.000€ per tal d’atorgar aquest ajut que és de 200€ per habitatge.


Les persones interessades a sol·licitar aquest ajut poden fer-ho de forma presencial a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages (pl. de la Vila, 1), a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania (C/Padró, 72) o per via telemàtica a través de la seu electrònica de www.santfruitos.cat

Arxius Adjunts