Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per optar a una beca per a esportistes no professionals de Sant Fruitós de Bages

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre una convocatòria de beques per a esportistes no professionals empadronats al municipi. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el proper 3 de juliol.

Per tal de promocionar l’activitat física esportiva i de competició a esportistes individuals del municipi no professionals, l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert una convocatòria pública de beques. Aquests ajuts van destinats a joves d’entre 6 i 18 anys que practiquin un esport de competició federat fora del municipi sempre i quan no es pugui dur a terme aquesta activitat a Sant Fruitós de Bages.

Les beques objecte d’aquesta convocatòria estan dirigides a consolidar la progressió del rendiment dels esportistes, destinant-se a sufragar part les despeses ocasionades durant el període d’entrenament, competicions i perfeccionament tècnic per l’any 2017.

Per tal d’optar a l’ajut, caldrà presentar la documentació requerida a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fins el 4 juliol (inclòs).

Arxius Adjunts