Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per optar a una beca per a esportistes no professionals de Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre una convocatòria de beques per a esportistes no professionals empadronats al municipi. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el proper 4 de juny.
Imatge d'arxiu- Nit de l'esport de SFB
Imatge d'arxiu- Nit de l'esport de SFB

Per tal de promocionar l’activitat física esportiva i de competició a esportistes individuals no professionals del municipi , l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha  obert una convocatòria pública de beques. Aquests ajuts van destinats a joves d’entre 6 i 18 anys que practiquin un esport de competició federat fora del municipi sempre i quan no es pugui dur a terme aquesta activitat a Sant Fruitós de Bages.

 Les beques objecte d’aquesta convocatòria estan dirigides a consolidar la progressió del rendiment dels esportistes, destinant-se a sufragar part les despeses ocasionades durant el període d’entrenament, competicions i perfeccionament tècnic per l’any 2019.

 Per tal d’optar a l’ajut, cal presentar la documentació requerida a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages abans del 4 de juny.

 Tota la documentació requerida es pot trobar a https://www.santfruitos.cat/seu-electronica/serveis-i-tramits/tramits/subvencio-beques-esportives-2018