Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA NOVA GIMCANA FAMILIAR DE FESTA MAJOR

Tothom qui ho desitgi ja pot fer les inscripcions per a la gimcana familiar “Les Relíquies de Sant Fruitós”, que es realitzarà el diumenge 1 de juliol. Aquesta gimcana és una de les novetats que ens porta la Festa Major d’Estiu 2018.

Aquesta novetat es tracta d’una gimcana per equips (entre 4-6 persones) ideal per famílies i grups d’amics que fusiona els conceptes de gimcana tradicional, “room escape” i “geocatching” resultant-ne una combinació moderna i divertida.

Pel que fa a la part tradicional de la gimcana, trobarem entre d’altres elements les típiques curses de sacs, però hi tindrà una especial presència la part de “room escape” que afegirà a la gimcana un perfil més enginyós i d’habilitat intel·lectual. Finalment, el factor “geocatching” acompanyarà l’activitat en cada prova superada ja que es donarà, com a recompensa, unes coordenades GPS que guiaran als participants fins a la següent prova, fent-los passar pels llocs més emblemàtics i històrics de Sant Fruitós de Bages a la vegada que es divertiran i coneixeran el municipi.

La gimcana tindrà el seu element competitiu, ja que tots els equips estaran cronometrats, de manera que els equips que facin el millor temps obtindran un premi com a guanyadors. A part però, tots els participants rebran un obsequi i diploma com a record.

Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a: http://www.organitzemxtu.com/gimcana/