Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OBRES DE MILLORA LOCAL (MILLORA DE NUS) ROTONDA A LA CARRETERA C-16C. PK 2+900 (CRUÁLLA AMB AV. GIRONA)

S’han iniciat les obres per executar la rotonda de la C-16c a l’altura de l’av. Girona. En línies generals, les obres consisteixen en la construcció d’una rotonda a l’enllaç de la C-16c, amb l’av. Girona, i camí del cementiri i també s’actua en 4 punts dels vials laterals d’accés amb la C-16c fins a la rotonda construïda recentment a l’altura de la Serreta.

Aquestes obres suposaran una millora important des del punt de vista de la mobilitat de vehicles i vianants, millorant l’accés al nucli de Sant Fruitós de Bages, als polígons de Carretera de Berga, i al cementiri. Els girs a esquerra que es podien fer fins ara, amb aquesta actuació ja no seran necessaris i així es resoldrà la problemàtica de seguretat viària que hi ha en aquest punt des de fa tants anys.

El termini previst per realitzar les obres de la rotonda és de 6 mesos. Durant l’execució de les obres hi hauran diferents restriccions de trànsit, la més important és que romandrà tallada l’avinguda Girona. Adjunt podreu trobar els plànols del municipi on es mostres les vies afectades.

 

 

Arxius Adjunts