Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres de reforma del tram final del clavegueram del carrer Padró, per l'obra de reducció de riscos i d'inundabilitat del Torrent Bo.

Avís per als veïns del barri La Sagrera i per als veïns del carrer Sant Sebastià.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages comunica a tots els veïns del barri de La Sagrera i també als veïns del carrer Sant Benet i carrer Padró que a partir del dia 17 de juny i aproximadament fins el 26 de juny hi haurà afectacions en els carrers esmentats.

Per aquests carrers no es podrà circular amb normalitat, només es podrà circular per accedir i/o sortir dels garatges i habitatges dels veïns residents en els trams indicats en el plànol adjunt i pels usuaris de l’escola de música.

També es comunica als veïns del carrer Sant Sebastià que a partir del dia 17 de juny i aproximadament fins el 26 de juny hi haurà afectacions en el trànsit d’aquest carrer, estarà prohibit aparcar i només podran accedir i/o sortir dels garatges i habitatges els veïns residents en aquest tram, sent la circulació de doble sentit.

Aquestes modificacions temporals són degudes a les obres de reforma del tram final del clavegueram del carrer Padró, per l’obra de reducció de riscos i d’inundabilitat del Torrent Bo.

Per qualsevol aspecte o suggeriment que vulguin comentar no dubtin en posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Agraïm per endavant la col·laboració de tots els veïns/es i demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Arxius Adjunts