Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participa en la iniciativa "SFB CANTA CARAMELLES"

El proper 12 d'abril, diumenge de Pasqua Florida, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages farà sonar pels carrers del municipi 3 cançons de Caramelles per tal que la població pugui gaudir d'aquesta popular tradició.

Un vehicle de Protecció Civil recorrerà tot el municipi fent sonar les 3 peces escollides per l'ocasió des de 2/4 d'11 del matí i fins a la 1 del migdia. Les cançons escollides són "Les Caramelles de Sant Fruitós", "Les Aromes de Queralt" i "El cant del poble".

A la 1 del migdia, a través de Ràdio Sant Fruitós, s'emetran aquestes 3 cançons en directe i es demana a tots els veïns i veïnes que surtin als balcons a cantar a l'uníson la peça "El cant del poble"

LLetra: Josep de Segarra
Música : Amadeo Vives

EL CANT DEL POBLE
Glòria, Catalans cantem !
cantem
amb l'ànima !

Un crit i una sola veu,
visca la Patria !

La nostra terra és redimida !
el gram moment és arribat !
Fora els ultratges ! Lluny la mentida !
Ningú ens prendrà la nostra llibertat !

Joia que inflama el cel,
falç i ginesta !
Vola sobre el front l'estel
de la senyera !

Tenim les venes per estimar-la,
i en la tempesta del combat,
tenim els braços per defensar-la !,
ningú ens prendrà la nostra llibertat !

AQUÍ podeu escoltar la peça escollida i reviure amb imatges les Caramelles al municipi


Recordem que Ràdio Sant Fruitós es pot sintonitzar al dial 107.5 de l'FM i és preferible escoltar-ho a través de la ràdio i no per internet ja que la emissió per internet té un retard en el so de 4 segons.

Des de l'Ajuntament us animem a sortir a les finestres i balcons a cantar i gravar-vos amb el mòbil sota l'etiqueta #caramelles2020SFB

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages vol agrair la implicació en la iniciativa de l'Agrupació Coral Sant Fruitós, amb la seva directora Anna Maria Riera al capdavant i de l'emissora municipal Ràdio Sant Fruitós.