Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pedro da Costa oferirà el primer concert de la seva carrera professional a Sant Fruitós de Bages

El santfruitosenc actuarà dins els actes de l'Estiu Jove 2022.

El cantant santfruitosenc Pedro Da Costa, que s'ha donat a conèixer en el panorama musical pel seu pas en el concurs Eufòria de TV3, realitzarà el seu primer concert com a professional a Sant Fruitós de Bages, el seu poble de residència.

Sota el títol "Només val l'avui" el cantant oferirà un repertori de temes que ha interpretat en el concurs i també interpretarà altres cançons conegudes per tothom. Durant el concert es preveuen col·laboracions especials en alguns dels temes.

El concert serà el dissabte 23 de juliol, a les 11 de la nit sota el Cobert de la Màquina de Batre i s’ha programat dins l’Estiu Jove, un mes d’activitats d'oci, cultura i lleure que programa l'Ajuntament pels i les joves del municipi.

El passat 30 de juny, dins la Festa Major, Da Costa ja va oferir una cançó sorpresa als nens i nenes presents al Batibull i l'alcaldessa Àdria Mazcuñán i la regidora de Cultura, Laia Feliu, van prometre als assistents que ben aviat arribaria un concert, i així serà.

Abans del concert, a partir de les 8 del vespre hi haurà el sopar jove amb música DJ amb Jose J. Medina de Rapologia, de Ràdio Sant Fruitós. El sopar consistirà en botifarrada al preu de 3€ (menors de 35 anys) o 6€ (majors 35 anys). Els tiquets es poden comprar al Nexe Espai Jove. A continuació, a partir de 2/4 de 10 del vespre, la música la posarà Kevin Deké i finalment, la nit musical acabarà amb el DJ Arzzet, de la 1 a les 3 de la matinada.