Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Peinaje del Rio Llobregat i Ajuntament de Sant Fruitós disposats a recuperar l'activitat econòmica a la zona industrial dels 'francesos'

El conveni entre l’ajuntament de Sant Fruitós i la societat Peinaje del Rio Llobregat, que preveu una modificació puntual del planejament urbanístic, facilitarà el retorn de l’activitat econòmica a la zona coneguda com la “fàbrica dels francesos”.

 Aquesta setmana l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, ha visitat les instal·lacions acompanyat d’Eloi Tarrés i de Juan Güimil, representant de la propietat i gerent respectivament de l’empresa.
Aquesta actuació ha de comportar en primera instància l’execució d’un accés millorat al recinte de la fàbrica, facilitant la seguretat i la mobilitat tant des de la carretera com a l’interior de l’espai. També es preveu la cessió al municipi dels terrenys ocupats per les antigues basses de decantació que hi ha a prop del riu Llobregat a Torroella de Baix, una vegada recuperades i restaurades, que significa una superfície de 27.904 m2. Així mateix l’empresa es farà càrrec del cost del projecte de reparcel·lació urbanística i de les obres d’urbanització quan es duguin a terme.
L’actuació s’ha pensat de manera que es puguin dur a terme les obres d’urbanització i al mateix temps poder anar implantant noves activitats a l’àmbit de l’antiga fàbrica.