Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Període de preinscripcions i portes obertes a l'oferta educativa a Sant Fruitós de Bages

A partir d'aquest mes de març s'ha obert el període de preinscripció de l'oferta educativa de Sant Fruitós de Bages pel curs 2024 -2025.

Del 6 al 20 de març s'inicia el període de preinscripcions a educació infantil (3-6 anys), primària i Educació Secundària Obligatòria. Del 18 al 25 d'abril comença el termini per als alumnes que cursin Batxillerat el curs vinent. Els joves que cursin formació professional de grau mitjà hauran de fer la sol·licituds del 9 al 15 de maig i la formació professional de grau bàsic serà del 16 al 24 de maig. Finalment, els nens i nenes de 0 a 3 anys d'educació infantil hauran de realitzar les preinscripcions del 8 al 21 de maig.

Sant Fruitós de Bages compta amb dues llars d'infants: la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres i la llar d’infants de l'Escola Paidos. Pel que fa a educació infantil i primària es disposa de les escoles Pla del Puig, Monsenyor Gibert i Escola Paidos. L’educació secundària obligatòria es pot cursar a l'Institut Gerbert d'Aurillac i a l'Escola Paidos i el Batxillerat a l’INS Gerbert, que també té l’opció del Batxibac.

El municipi també compta amb el centre d'educació especial CEE Jeroni Moragas.

Pel que fa a l'educació musical, l'Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós ofereix nivells inicial, elemental i post elemental. El període de matriculacions és del 2 al 15 de maig.

Portes Obertes

Llar d'infants municipal Les Oliveres: 20 d'abril. Cal cita prèvia trucant al 93 878 89 51.
Escola Pla del Puig: 9 de març de 10:30 a 12:00 h.
Escola Monsenyor Gibert: 9 de març de 10:00 a 13:00 h

Les famílies que necessitin més informació i assessorament poden dirigir-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització (C. Padró 72) o consultar el llibret amb tota la oferta educativa que es pot trobar a www.santfruitos.cat

Tota la informació sobre la preinscripció escolar es pot consultar a www.preinscripcio.gencat.cat

Arxius Adjunts