Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Període de preinscripcions i portes obertes de la oferta educativa a Sant Fruitós de Bages

Del 23 de març al 4 d’abril s’inicia el període de preinscripcions del segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), d’educació primària (de 1er a 6è) i d’ESO als centres educatius del municipi. Del 2 al 12 de maig es podran realitzar les preinscripcions a la llar d’infants municipal i del 16 al 24 de maig s’obrirà el període de preinscripcions per a cursar Batxillerat i Batxibac. En el cas del Batxibac es realitzarà un prova d’accés el 4 de maig a les 4 de la tarda.

Per tal de prescriure als nens i joves a la oferta educativa, cal emplenar el full de sol·licitud que es pot descarregar a www.gentcat.cat/preinscripcio o recollir-lo en qualsevol dels centres educatius. Cal presentar aquest document únicament al centre escollit com a primera opció ja que la presentació de més d’una sol·licitud comporta la pèrdua de prioritat de centre. Juntament amb la sol·licitud cal entregar l’original i la fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor, l’original i la fotocòpia del llibre de família i l’original i fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne.

El Govern realitzarà el procés d’admissió segons el barem que figura en el Decret de la Generalitat i posteriorment es publicaran les llistes d’admesos en cada centre.

Per tal de poder escollir el centre educatiu del municipi on es vol realitzar la preinscripció es realitzen jornades de portes obertes:

- Llar d’infants Les Oliveres: dissabte 1 d’abril de 10 a 14 hores.
- Escola Pla del Puig: dissabte 11 de març de 11 a 13 hores.
- Escola Monsenyor Gibert: dissabte 11 de març d’10 a 12 hores.
- Institut Gerbert d’Aurillac: dissabte18 de març. 11:30 hores: xerrada informativa d'ESO. 12:30: xerrada informativa de Batxillerat i Batxibac.
- A.E.E Paidos: dissabte 4 de març de 10:30 a 14 hores.

Les dates de matriculació es podran consultar a http://queestudiar.gentcat/ca un cop s’hagin tramitat totes les preinscripcions.

Arxius Adjunts