Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Places disponibles per als nous tallers de maig de l'àrea de Joventut

Aquest mes de maig ha començat la nova oferta de tallers de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Les inscripcions al NexeJove es mantenen obertes. El taller de creació de videojocs es programa per segona vegada després de l’èxit del passat mes d’abril. Els alumnes aprofundeixen els coneixements sobre el programa Unity3D.

Més oferta


En paral·lel, aquesta setmana també ha començat el taller de maquillatge Camí cap a la professionalització on s’ensenyen les tècniques bàsiques per accentuar les qualitats del rostre i també es farà un tast de com fer un massatge. L’oferta es completa amb un taller que donarà les claus per presentar un currículum eficient i com superar amb èxit una entrevista de feina i altre de cup-cakes per a microones que ha tingut una molt bona acollida. Aquests darrers dies s’estan construint els sofàs del NexeJove amb els palets reciclats, una activitat oberta a la participació de tothom.

Jornada participativa
Des del NexeJove es convoquen els joves del municipi aquest divendres a partir de dos quarts de 5 de la tarda per dissenyar les activitats del mes de juliol i recollir les propostes.

Imatges relacionades