Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primer aniversari de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages es va traslladar ara fa un any a un nou emplaçament. Aquesta nova biblioteca era molt esperada per tots els santfruitosencs que havien vist com en els darrers anys, la biblioteca havia quedat petita i tenia una sèrie de mancances que no permetien gaudir d’un servei bibliotecari de qualitat.

L’acollida a la nova biblioteca ha estat immillorable, tal i com ho demostren les dades estadístiques bàsiques que han multiplicat per dos les que teníem a l’anterior equipament. En l’últim any han passat per la biblioteca 31.860 persones, amb una mitjana de 120 persones diàries, 7.190 usuaris han utilitzat el servei de préstec de documents, 25.545 han estat els documents prestats i 6.525 usuaris han utilitzat el servei d’internet i wi fi. Actualment la biblioteca té 3.487 carnets d’usuaris i aquest any hem fet 351 carnets nous.
L’excel·lent imatge que té la nova biblioteca ens ha permès també ampliar la programació de dinamització i foment de la lectura. Hem incorporat noves activitats i al mateix temps s’ha incrementat la participació. Així hem passat de 24 a 79 activitats, i podem posar com a exemple l’assistència a les hores del conte, que han arribat a acollir en cada sessió una mitjana de 150 persones. Han participat en les activitats organitzades un total de 3.775 persones.
Us convidem a visitar el facebook de la biblioteca on trobareu un vídeo amb una selecció dels projectes i activitats que s’han fet en el decurs d’aquest primer any.