Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa d'actes de la Festa Major d'Hivern 2015

Sant Fruitós de Bages donarà el tret de sortida a la seva Festa Major d’Hivern aquest dissabte amb el pregó institucional que anirà a càrrec de Conxita Fenoy, directora de la Biblioteca municipal des de fa 25 anys, i testimoni de les dues inauguracions de les instal•lacions.

Sant Fruitós de Bages donarà el tret de sortida a la seva Festa Major d’Hivern aquest dissabte amb el pregó institucional que anirà a càrrec de Conxita Fenoy, directora de la Biblioteca municipal des de fa 25 anys, i testimoni de les dues inauguracions de les instal•lacions. L’acte que es farà a la sala de plens de l’Ajuntament començarà a les 7 de la tarda i inclourà el pregó jove a càrrec d’Estrella Morales i Deianira Suárez en representació del Mijac Estel Amic.

Concert de Festa Major
El mateix dissabte, se celebrarà el concert de Festa Major que tindrà lloc al Teatre Casal Cultural a les 21.30 hores a càrrec de la Banda Unió Musical del Bages. El preu de les entrades serà de 5 euros i ja es poden adquirir a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament. Els diners aconseguits aniran destinats a programes de l’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós.

Activitats del cap de setmana
Al llarg del cap de setmana continuaran els actes per a celebrar la Festa Major d’Hivern. El dissabte i el diumenge hi ha programades visites gratuïtes a les instal•lacions de Món Sant Benet dividides en tres temàtiques diferents: medieval, modernista i Alícia. Cadascuna d’elles tindrà un recorregut particular. Les places per a les visites ja es poden reservar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament o trucant al 93 878 80 31.

El diumenge a les 9 del matí tindrà lloc l’esmorzar de germanor d’entitats al Nexe-Espai de Cultura. Un àpat per a començar el dia en el que es farà entrega d’una distinció en reconeixement a la seva trajectòria a l’Associació de Festes Enramades del Carrer Nou que, enguany, celebra els seus 50 anys d’existència.

Actes fins al dia 31 de gener
Les activitats pensades per a la Festa Major d’Hivern continuaran durant la setmana vinent i finalitzaran el dissabte 31 amb l’actuació musical del grup Corrandes són Corrandes i un esmorzar de verema a la Biblioteca. Alguns dels actes destacats durant la setmana seran la Festa de Gegantons que se celebrarà el dimecres 21 de gener; l’actuació dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós i el vermut popular el mateix dimecres; la Marxa del Terme organitzada per al diumenge 25; o el concert de “Quico, el Cello, el Noi i el Mut de Ferreries” el dissabte 24 al Teatre Casal Cultural.

Arxius Adjunts