Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Propostes d'activitat física per a la gent gran

Amb l’objectiu de promoure hàbits saludables i fomentar l’activitat física en la gent gran, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat 4 activitats que es duran a terme setmanalment al llarg de tot l’any.

La primera de les propostes és un curs de gimnàstica de manteniment. En aquesta activitat la monitora adaptarà els exercicis tenint en compte les capacitats de cadascú.

Seguint en la mateixa línia, es realitzarà un programa d’activitats aquàtiques a les instal·lacions del centre Nat’s. Aquesta activitat es podrà combinar entre aquagim i natació. Aquest curs s’afegeix un dia d’aquagim, quedant amb: Dilluns de 10:45 a 11:30 h. - Aquagim
Dimecres de 10:45 a 11:30 h. – Natació
Divendres de 11:15 a 12:00 h. - Aquagim

Per a totes aquelles persones que vulguin fer un treball postural, reforçar la musculatura i relaxar-se, es duran a terme 2 sessions setmanals de ioga a la sala Nexe-Espai de cultura (fins el 14 d’octubre es farà a L’Esplai).

Finalment, la darrera proposta és el Cicle de Passejades per la Gent Gran que organitza el Servei d’Esports de la Diputació de Barcelona. Aquest programa complementari pretén fomentar entre la gent gran l’afició per realitzar caminades amb regularitat, i també fomentar el coneixement del medi natural i de l’entorn. Aquest Cicle de Passejades consta de 4 caminades en diferents municipis d’entre 6 i 8 Km. És un punt de trobada amb persones de la mateixa edat que a més a més de la caminada es comparteix el dinar i ball per a finalitzar la jornada.

Tots aquests cursos es duran a terme a partir del 3 d’octubre i finalitzaran el 16 de juny. Les persones que ho vulguin poden realitzar les inscripcions a l’edifici municipal ubicat al carrer Padró número 72.

 

Arxius Adjunts