Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries actuaran aquest dissabte al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós

El grup musical de les Terres de l’Ebre “Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries” actuaran aquest dissabte a partir de les 21.30 hores al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages, dins dels actes de la Festa Major d’Hivern.

Tot i ser coneguts pel nom dels tres primers components, el singular grup tortosí està format actualment per sis membres que fan de les tradicionals jotes un element revolucionari i de compromís social. Al llarg de més de 20 anys, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries han creat 19 espectacles, enregistrat 7 treballs discogràfics i col•laborat en més de 30 discos, una trajectòria que els ha portat a actuar a escenaris tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona i la Universitat de la Sobonne a París. Una combinació de guitarres, acordió, teclats, percussions i baixos que fan dels ritmes d’aquest grup una oda a la terra.

Les entrades per al concert ja són a la venda per un preu de 12 euros a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós, al Nexe, a les taquilles del Kursaal i al web www.kursaal.cat. El mateix dia de l’espectacle, el preu serà de 15 euros.