Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Sant Fruitós rep el premi a la Comunicació de Proximitat

Col·laboradors de Ràdio Sant Fruitós van recollir ahir al vespre, en la celebració del Premi Nacional de Comunicació, el guardó que premia la comunicació de proximitat.

Col·laboradors de Ràdio Sant Fruitós van recollir ahir al vespre, en la celebració del Premi Nacional de Comunicació, el guardó que premia la comunicació de proximitat. La Generalitat de Catalunya va atorgar aquest reconeixement a La Xarxa de Comunicació Local i a les ràdios i televisions local que en formen part, entre els quals Ràdio Sant Fruitós.

L’acte va tenir lloc a les 9 del vespre al Museu Frederic Marès de Barcelona on el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, el president de la Diputació, Salvador Esteve, i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, van lliurar una reproducció del premi a totes les ràdios i televisions de proximitat.

En representació de Ràdio Sant Fruitós, van recollir el guardó l’organitzador de l’emissora, Agustí Massana, i la col·laboradora del programa De Moment Parlem-ne, Nuria Closas, els quals van agrair el reconeixement a la feina i a la constància en nom de tots els col·laboradors.