Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reobertura de l’Esplai de la Gent Gran

Divendres 25 de febrer es va fer la reobertura de l’equipament municipal, després de la pandèmia i també d’un procés de millora tant de l’interior com de l’exterior de l’espai.

En aquest acte que va omplir l’Esplai de gom a gom, va comptar amb els parlaments de l’alcaldessa, Àdria Mazcuñan i Claret, el director general d’Ampans, Toni Espinal, el president de l’Associació de la Gent Gran, Joan Francesc López de los Mozos, i la regidora de la gent gran, Cristina Múrcia.

La zona de bar s’ha remodelat completament, i s’ha instal·lat una pèrgola a l’exterior perquè les persones que ho desitgin, puguin fer ús de la terrassa exterior.

Alhora, s’ha traspassat la gestió de l’equipament a Ampans, que en portarà la consergeria i el bar.

L’Associació de la Gent Gran seguirà dinamitzant les tardes de l’equipament, conjuntament amb altres activitats que s’organitzin des de l’Ajuntament.

L’horari d’obertura de l’Esplai és de dilluns a diumenge, de 3  de la tarda a vuit del vespre, ampliant així els dies d’obertura i fent cas a una petició dels usuaris des de fa molt de temps com era el poder gaudir de l’equipament també els diumenges.

L’Ajuntament segueix treballant amb la gent gran i per a la gent gran de Sant Fruitós, amb aquest i nous projectes que estan a punt de veure la llum.