Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reobertura de la Carretera de Sant Benet

La Carretera de Sant Benet quedarà oberta de nou al pas de vehicles a partir del dijous 5 de juliol.

La Carretera es va tallar el març de 2017 per tal de realitzar les obres de protecció del talús, per prevenir esllavissaments i caiguda de roques. Actualment, amb la barrera de protecció i la malla d'anells ja acabades, es garanteix la protecció de caigudes de roques de la part superior de la paret.

Els treballs realitzats garanteixen de forma eficient l'estabilització del talús afectat en tota la seva longitud. En una darrera fase d’execució prevista fins a finals de juliol, es col·locaran els faldons de malla en els àmbits en els que ara s'ha col·locat provisionalment una malla de triple torsió.

Aquesta reobertura de l’accés ha coincidit amb l’inici, el mateix dijous 5 de juliol, amb la XXIV Edició del Festival Internacional de Música Clàssica, Memorial Eduard Casajoana, que omplirà de música els jardins del monestir cada dijous durant aquest mes. A part, el dimecres 11 de juliol comencen els “Capvespres” a Món Sant Benet que ompliran d’activitat les nits d’estiu dels dimecres i divendres de juliol i els dijous i divendres d’agost. D’aquesta manera, la reobertura del camí facilitarà l’accés als visitants.