Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Representants de l’Ajuntament de Palafrugell visiten Sant Fruitós de Bages per conèixer de primera mà les actuacions realitzades als polígons del municipi

Els membres del consistori gironí es van interessar principalment per la senyalització dels polígons i la implantació de la fibra òptica.

El regidor  de promoció econòmica de Palafrugell, Joan Vigas, i la tècnica d’Empresa i Emprenedoria, Sònia Planas, van visitar aquest passat dijous Sant Fruitós de Bages per conèixer de primera mà les polítiques implementades a Sant Fruitós de Bages en els polígons comercials i industrials. 

L’objectiu de la jornada de treball era conèixer l’experiència del municipi bagenc  com a referent a la Catalunya Central en la gestió de polígons industrials.

Per part de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages van assistir a la trobada la regidora de Promoció Econòmica, Carme Cruz, i el regidor Xavier Racero, així com també l’Agent de Desenvolupament Local, Mònica Sellarès. A banda també hi van ser presents els representants d’APAES Ferran Boixadós i Montse Ficapal.

 La jornada va consistir en una primera reunió de treball on es va exposar la casuística de Sant Fruitós de Bages i les accions implementades per tal de millorar els diferents polígons, i posteriorment es va visitar el polígon Riu d’Or Casa Nova.

Durant la trobada els representants de Palafrugell van mostrar especial interès en els projectes de senyalització realitzats (accessos, cartelleres informatives,...) i d’implantació de fibra òptica. També hi va haver un intercanvi d’experiències en matèria d’associacionisme i col·laboració publico-privada .