Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplia l’aforament de les piscines municipals en 225 persones

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages ampliaran, a partir d’aquest dissabte, el seu aforament permetent que 225 persones puguin fer ús del recinte en cada franja horària. Aquesta ampliació es degut a les noves directrius dictades pel Govern de la Generalitat.

En aquest sentit doncs, s’ampliarà en nombre de tiquets que es repartiran a partir de les 11 del matí de demà dissabte 20 de juny a les guixetes del equipament. Les persones que rebin aquests tiquets se’ls donarà una hora per a realitzar l’abonament el mateix dissabte o el diumenge.

En aquest sentit informem que un cop s’ha realitzat el recompte dels abonaments realitzats fins aquest divendres, queden 15 places disponibles per la franja de tarda d’entre setmana i més de 200 per la franja del matí. Pel què fa als caps de setmana queden disponibles gairebé 200 abonaments per a cada franja horària.

Al llarg de la propera setmana s’estudiarà la possibilitat d’ampliar l’aforament a les tardes d’entre setmana un cop s’hagin estudiat determinats aspectes i sempre prioritzant la salut de les persones.