Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’aprova l’avantprojecte per la construcció de la comissaria de la Policia Local al solar de l’antiga fàbrica Bertrand i Serra

Aquest dilluns s’ha aprovat l’avantprojecte per a la construcció de la nova comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages  i la urbanització dels espais exteriors, en el solar que ocupava la fàbrica Bertrand i Serra.

Un cop aprovat aquest avantprojecte l’equip redactor iniciarà els treballs per tal de presentar, en els propers 2 mesos, el projecte bàsic d’aquestes obres.

Recordem que aquest nou edifici, que es construirà en un terreny de 754 metres quadrats, disposarà d'una planta amb tots els serveis principals amb un accés adaptat i còmode. La planta baixa comptarà amb tres zones diferenciades: una amb el vestíbul controlat pel taulell de recepció amb sala d'espera, banys i un despatx per a les denúncies; una altra amb despatxos pels comandaments, agents, cos d'agents cívics i protecció civil i sala de reunions; i una altra amb les dependències de serveis de la policia (vestidors, armer, arxiu i lavabos). A banda, el nou local també disposarà d'una sala de briefing que permetrà realitzar reunions en casos d'emergència amb altres cossos de seguretat.

Aquesta actuació està pressupostada amb 1.035.168,63 €.