Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'adjudica la redacció del projecte per construir una via ciclista del nucli a Torroella de Baix

El projecte també inclourà un ramal d’enllaç amb el municipi de Navarcles.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adjudicat els treballs per a la redacció del projecte per tal de construir una via ciclista per a vehicles no motoritzats (bicicletes, patins i patinets) des del nucli del municipi fins a Torroella de Baix.

Aquesta nova infraestructura transcorrerà majoritàriament de forma paral·lela a l'N-141c i permetrà que els veïns i veïnes d'aquest barri puguin fer-ne ús per tal d'accedir a la major part dels serveis (escola, sanitat, alimentació) que estan ubicats al nucli del municipi.

Aquest projecte també inclou la connexió intermunicipal arribant fins al pont de de la Fàbrica Vermella. Per a la planificació d’aquest segon tram, s’ha treballat conjuntament amb l’Ajuntament de Navarcles per tal que el carril pugui arribar fins al nucli d’aquest municipi i d’aquesta manera unir ambdós municipis veïns a través d’aquesta via ciclista.

Prèviament a l’adjudicació d’aquest projecte constructiu, es va redactar el projecte d’actuació específica (PAE), que ja s’ha fet arribar als serveis territorials d’urbanisme de la Catalunya Central.

Aquesta actuació suposa la primera pedra cap a nou model de mobilitat que es vol implantant al municipi i s'ha escollit iniciar-lo en aquest punt, ja que també permetrà que serveixi d'enllaç als camins del Llobregat i al pla de vies blaves impulsat per la Generalitat.

La redacció del projecte s'ha adjudicat per un import de 12.039 euros.