Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut començarà les obres del nou CAP de Sant Fruitós de Bages al primer trimestre del 2024

L’Ajuntament ja treballa per trobar un espai provisional pel servei de pediatria mentre s'executin els treballs.

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages que durant el 2024 s'iniciaran els treballs de construcció del nou Centre d'Atenció Primària al municip. El nou CAP es construirà aprofitant l’edifici de l’antiga biblioteca i també un solar adjacent de més de 1000 metres quadrats, cedits per l’Ajuntament

Aquest dimarts al matí s'ha celebrat una trobada on hi han pres part de l’alcalde Joan Carles Batanés i la regidora de Sanitat, Mònica Cruz, amb la gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central, Alba Oms, i la Directora de Sector del Servei Català de la Salut, Roser Martínez.

El departament, a través del Servei Català de la Salut, està treballant per tal que les obres de construcció es puguin licitar abans d’acabar l’any i a principis del 2024 ja comencin. Mentre s'executin les obres, el servei de pediatria s'haurà de reubicar en un altre espai, ja que actualment s'ofereix en aquest edifici. Per aquest motiu els representants municipals ja treballen per buscar un possible espai on ubicar provisionalment aquest servei i han compartit una proposta amb els representants de salut.

La previsió amb què es treballa és poder disposar del nou centre a finals del 2025.