Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós acollirà una jornada per recaptar fons pel tractament de l'autisme

El centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central i l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitzen una activitat de 12 hores de futbol per tal de recaptar fons per l’entitat.

El proper dissabte 9 de juliol, el camp de futbol de Sant Fruitós de Bages acollirà una jornada lúdica de futbol des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre. Tots els equips participants, formats per 7 persones, destinaran els diners de la inscripció al centre de recursos en TEA.

Al llarg del dia, tots els diners recollits en el servei de bar també aniran destinats a l’entitat. A banda, es realitzaran rifes solidàries amb premis com samarretes signades per jugadors del Barça, productes de SPA o lots de productes alimentaris.

Per participar de l'activitat o formalitzar un equip de futbol cal que envieu un correu a info@tea.cat

El Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central és un espai que pretén donar suport als familiars de persones amb autisme i que atén nens i nenes d'entre 2 i 18 anys amb aquesta patologia, a través de l'ajuda de voluntaris i d'una psicòloga.

Arxius Adjunts