Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós aposta per continuar promocionant l'ocupació qualificada a la indústria

Sant Fruitós de Bages i altres ajuntaments i ens comarcals signen el conveni “Actuació per a la promoció de l’ocupació a la indústria local del Bages 2016-2017” amb l’objectiu de millorar la indústria local metal·lúrgica i auxiliar d’automoció a la comarca del Bages.

El projecte Ocupació al Bages Industrial va arrencar el 2015 i enguany s’ha signat el projecte “Actuació per a la promoció de l’ocupació a la indústria local del Bages 2016-2017”amb l’objectiu de continuar incentivant la formació qualificada per impulsar la indústria local metal·lúrgica i auxiliar d’automoció al Bages.
El nou conveni que regula aquest projecte té un pressupost global de 327.000 euros, dels quals 245.000 euros provenen d’una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona i la resta estan cofinançats pels municipis i els ens de la comarca que hi col·laboren.

L’acte de signatura del conveni ha aplegat a alcaldes, regidors i representants dels ajuntaments de Sant Fruitós de Bages, Manresa, Cardona, Sallent, Artés, Callús, Súria, Navarcles, Castellbell i el Vilar; Consell Comarcal del Bages, PIMEC Catalunya Central, Cambra de Comerç i Indústria de Manresa, Patronal Metal·lúrgica del Bages; Universitat Politècnica de Catalunya i Fundació Lacetània.

Els resultats de la primera edició del projecte són positius. S’han inserit al mercat laboral 70 persones i s’ha articulat una borsa de treball compartida per les empreses metal·lúrgiques. En total s’ha atès 164 usuaris i s’han informat 296 empreses, de les quals 120 han participat al projecte.