Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós celebra el Dia de la Policia Local

El passat divendres 27 de febrer Sant Fruitós de Bages va celebrar el Dia de la Policia Local amb una festa oberta a tots els ciutadans. Durant l’acte es va fer un reconeixement a alguns agents del cos de Policia Local de Sant Fruitós i dels Mossos d’Esquadra per serveis extraordinaris.

L’acte va començar a la plaça Alfred Figueras a les 12 del migdia on, després d’una trobada dels cossos policials de la comarca, els agents van fer formació davant de les autoritats presents a la celebració. Seguidament, els participants es van traslladar a la sala polivalent del Nexe on l’alcalde, Joan Carles Batanés, va obrir el torn dels parlaments destacant la bona feina realitzada per part de tots els membres del cos de la Policia Local.

El convidat a realitzar la ponència va ser l’Intendent dels Mossos d’Esquadra de Manresa, Joan Carles Escobar, qui va recalcar la necessitat de seguir treballant conjuntament per la seguretat pública. Finalment, el Cap de la Policia Local, Àlex Finque, va detallar els serveis prestats pel departament durant l’any 2014.

L’últim punt de l’acte va ser el reconeixement als agents la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.