Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós celebra la festa anual de la Patrona de la Policia local

Un any més, Sant Fruitós acull la festa Patronal de la Policia Local amb la presència de diverses institucions policials.

El passat dijous 3 de març va tenir lloc la Festa anual de la Patrona de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, presidida per l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés. L’acte va contar amb l’assistència de caps de diverses policies locals, bombers, Policia de Catalunya i Guardia Civil.

Dins el marc de la festa, es van dur a terme activitats des de bon matí, tot i que els actes més importants de la jornada van tenir lloc al migdia a la sala polivalent del Nexe on es van realitzar parlaments de la mà de l’Alcalde, el Regidor Tomás Casero i el Cap de policia local de Sant Fruitós, Josep Maria Campdepadrós.

L’Alcalde, Joan Carles Batanés, va destacar els canvis que s’han fet per millorar la unitat i va voler posar de manifest els reptes de futur que passen, per exemple, per l’ intercanvi d’experiències amb d’altres policies locals que poden resultar molt positives i enriquidores.

El regidor de Seguretat Ciutadana Tomás també van voler destacar l’evolució notable de la policia al poble i, en la mateixa línia, el cap de la Policia Local, Josep Maria Campdepadrós, va mencionar la voluntat de servei, l’excel·lència i la professionalitat com trets fonamentals en el cos policial.

En acabar els parlaments s’ha signat un document de consolidació de vincles policials entre les policies locals de Lloret de Mar i Sant Fruitós de Bages. L’acte va concloure amb el lliurament de reconeixements i felicitacions a diversos membres de la policia local de la mà de l’alcalde Joan Carles Batanés, el regidor Tomás Casero i el Cap de la policia, Josep Maria Campdepadrós.