Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015

La setmana de l’11 al 18 d’octubre es celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, sota el lema “Tria, canvia, combina”.

Aquesta celebració pretén conscienciar als ciutadans de que és possible desplaçar-se, sobretot dins del municipi, d’una manera més sostenible, segura i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.

Per aquest motiu, des de la Regidoria de Medi Ambient i la de Mobilitat i Via Pública amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports i la Policia Local s’organitzen activitats relacionades amb la mobilitat a les escoles del municipi durant tota la setmana. El dimecres 14 i dijous 15 a les 19h. al Nexe s’han organitzat 2 tallers, un de reparació de punxades i el segon dia de reparació dels canvis i els desviadors.

Per concloure la setmana, tindrà lloc una matinal esportiva el diumenge 18 d’octubre de 10 a 13 hores, amb la Pedalada popular, amb sortida i arribada al Bosquet. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament o el mateix dia, és apta per a infants a partir de 5 anys, sempre que vagin acompanyats d’un pare o tutor major d’edat. També hi haurà un circuit conducció, educació vial i habilitats per fer amb bicicleta per a totes les edats, fins i tot per a petits amb bicicletes sense pedals, a més a més de sortejos de material esportiu i un concurs del casc més ben decorat, que es pot fer individual, amb el grup d’amics o la família. La pedalada finalitzarà amb una botifarrada per als participants.

Les inscripcions, totes elles gratuïtes, es podran formalitzar a partir del dia 8 d’octubre través de la web www.santfruitos.cat, a les oficines de l’Ajuntament, al Nexe (tardes), a la botiga Triskel 365 (Carrió, 12 de Manresa) i a la botiga The Cyclery (Ctra. Berga, 139 de Sant Fruitós de Bages). Col·labora amb l’activitat l’empresa Mebaline.

INSCRIPCIÓ TALLERS

INSCRIPCIÓ PEDALADA

 

 

Imatges relacionades