Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós Comerç Actiu prepara diverses activitats per impulsar la campanya de Nadal

L’entitat que aplega la majoria d’establiments comercials de Sant Fruitós de Bages impulsa diverses accions per tal de fomentar el consum de proximitat en aquestes dates.

L’entitat Sant Fruitós Comerç Actiu ha recomanat als seus establiments adherits l’obertura en horari de matí i tarda els dissabtes 23 i 30 de desembre i l’obertura en horari de matí els diumenges 24 i 31 de desembre per tal que la campanya nadalenca sigui tot un èxit.

A banda dels horaris especials d’obertura, per tal d’ambientar els carrers del municipi, els dies 23 i 24 de desembre músics i pares Nadal ompliran els carrers del poble per tal d’animar als compradors.
Des de l’associació també s’impulsa per aquesta campanya un sorteig solidari i un concurs d’aparadors.

El sorteig solidari consistirà en un premi de 800€ en vals de compra pels establiments adherits repartits en vals per valor de 40, 25 i 15€ . Les butlletes per participar en el sorteig, que coincidirà amb el número premiat de la Grossa de Cap d’Any, es podran comprar en diferents comerços pel preu de 3€, dels quals 0,50€ , aniran destinats a la Marató de TV3.

Per altra banda torna el concurs d’aparadors, amb 3 premis de 200, 100 i 50€ en vals de compra pels tres primers classificats. Els guanyadors s’escolliran entre els vots d’un jurat popular i les votacions que es rebin al perfil d’instagram @santfruitoscomerc i amb l’etiqueta #aparadorsantfruitos17.

Finalment cal destacar que alguns dels establiments santfruitosencs també mostraran els seus productes a la Fira de Santa Llúcia, que se celebrarà el diumenge 17 de desembre a la plaça de l’Església i que aquest desembre seran els comerços del municipi els qui repartiran el calendari municipal del 2018, enguany dedicat a la figura del pintor Alfred Figueras.