Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acollirà la presentació del Programa de mentoria per a persones refugiades al Bages

La Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania vol fer una crida per reclutar persones que facin de mentores a la comarca.

Sant Fruitós de Bages acollirà el dijous 19 de maig a les 6 de la tarda, la presentació comarcal del Programa de mentoria, al Nexe – Espai de Cultura.

El programa, impulsat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, s'emmarca dins el Programa Català de Refugi, amb relació al dret d'asil de les persones sol·licitants de protecció internacional o refugiades amb el propòsit d'afavorir la seva autonomia social i laboral i la plena ciutadania a través de la creació de vincles entre persones mentores i mentorades.

Les persones mentores realitzen un acompanyament que permet l'aprenentatge de la llengua, l'ajuda en la recerca de feina i la vinculació amb l'entorn i el teixit social, aspectes indispensables per a la inclusió de les persones.

Amb aquesta presentació es vol informar a veïns i veïnes de la comarca i entitats sobre els requisits per a ser mentors o mentores i es vol fer una nova crida per reclutar noves persones que vulguin dur a terme aquesta tasca a la comarca.

Per poder assistir a la presentació cal inscriure's prèviament AQUÍ