Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acollirà la primera caminada del cicle "A cent cap als 100" d'enguany

La primera caminada del cicle de passejades “A cent cap als 100” de la Diputació de Barcelona serà a Sant Fruitós de Bages el proper 8 de novembre.

El proper dimecres 8 de novembre torna a engegar el cicle de passejades per a la gent gran amb una caminada a Sant Fruitós de Bages.

La sortida de l’activitat es realitzarà a ¾ de 10 del matí des del Nexe-Espai de Cultura i s’arribarà al mateix punt pels volts de 2/4 de 2 del migdia. Posteriorment es dinarà i es realitzarà una activitat per finalitzar la jornada a les 3 de la tarda. Es recomana als participants portar roba còmode, calçat adequat, dinar i aigua.

El cicle de passejades per a la gent gran és un punt de trobada amb persones d’altres municipis per a la pràctica física i on es gaudeix d’un dia tranquil i amè.

Per tal de participar en les caminades cal inscriure’s prèviament a l’àrea d’atenció a les persones de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ubicada al carrer Padró 72-74 o per telèfon al 93 878 97 01. La inscripció és totalment gratuïta.

Les properes sortides seran el 20 de febrer a Alella, el 20 de març a Torrelles de Llobregat, el 10 d’abril a Sant Climent de Llobregat i la cloenda serà el 16 o 17 de maig a Palau Solità i Plegamans.

Arxius Adjunts