Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acollirà una trobada de famílies homoparentals masculines

El proper diumenge 28 de maig, el Bosquet de Sant Fruitós de Bages acollirà una trobada de famílies homoparentals masculines i els seus fills, per tal de compartir experiències i crear una xarxa de suport mutu.

Aquesta trobada, que cada any es celebra en un punt diferent de Catalunya, porta per nom PapaGais i va adreçada a aquells homes que són pares o que estan en procés de ser-ho.

En aquest dia, cada família porta un pícnic i es comparteix el menjar entre els participants alhora que s’intercanvien les realitats familiars de cada casa i els nens perceben que el seu model familiar no és únic, sinó que hi ha moltes altres famílies amb la mateixa realitat.

La trobada és organitzada per l’Associació de Famílies LGTBI i es pot trobar més informació sobre aquesta jornada a la seva web www.familieslg.org

En aquest mateix sentit, Sant Fruitós de Bages va aprovar en el ple del mes de maig, una moció de compromís de tots els grups municipals per tal de garantir la igualtat plena i els drets de les persones i famílies LGTBI al municipi.