Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acull l’exposició de fotografies “Mai cap infant ha començat una guerra” amb fotografies del camp de refugiats d’Idomeni

La mostra és obra de la pediatra barcelonina Eva Galofré.
D'esquerra a dreta: Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, Xavier Puigdengolas, Director del CAP de Sant Fruitós, Jordina Cunill, Treballadora social del CAP  Núria Clarella, regidora d’ensenyament,  Julia Rocadembosch, directora Escola Pla del Puig i Marta Mora educadora social de l’Ajuntament.
D'esquerra a dreta: Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, Xavier Puigdengolas, Director del CAP de Sant Fruitós, Jordina Cunill, Treballadora social del CAP Núria Clarella, regidora d’ensenyament, Julia Rocadembosch, directora Escola Pla del Puig i Marta Mora educadora social de l’Ajuntament.

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages acull fins el proper 9 de novembre l’exposició “Mai cap infant ha començat una guerra. Viatge cap al cap de refugiats d’Idomeni” que retrata en primera persona el recorregut que fan avui dia milers d’exiliats en el seu camí cap Europa.

L’exposició és obra de la pediatra Eva Galofé qui va viatjar al camp d’Idomeni per atendre als nens refugiats al febrer del 2016. En tornar del viatge va decidir convertir les seves fotografies en una mostra per explicar la situació que viuen les persones que han de fer el llarg viatge entre l’Afganistan i Europa.

L’exposició ha fet parada a les escoles Pla del Puig i Monsenyor Gibert abans d’arribar a la Biblioteca. Els alumnes l’han treballat a l’aula i en l’exposició de la Biblioteca també es poden veure alguns dels treballs sorgits de les reflexions fetes pels alumnes.

El la inauguració, que s’ha celebrat aquest dijous 31 d’octubre hi ha assistit Jordina Cunill, Treballadora Social del CAP de Sant Fruitós i impulsora de l’exposició al municipi,  Júlia Rocadembosch, Directora de l’Escola Pla del Puig, Núria Clarella, Regidora d’Ensenyament i Sanitat i Joan Carles Batanés, Alcalde de Sant Fruitós de Bages