Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acull la 8a edició de la Nit del Turisme

Durant la vetllada s'han entregat els premis Bages Impuls a Bages Terra de Vins i a l'entitat Meandre.

Sant Fruitós de Bages ha estat un any més l'escenari de la Nit del Turisme, una iniciativa de Bages Impuls per donar veu dels productes de proximitat de la Catalunya central

L'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha obert l'acte subratllant la importància que el sector turístic privat i públic vagin plegats, ja que els primers han de liderar i les administracions ajudar a fer-ho possible. Durant el torn de presentacions també ha pres la paraula Ignasi Sala, president de Bages Impuls qui ha destacat les dues accions estrella que s'estan impulsant des de l'entitat: la guia turística Viu el Bages i les Temporades Gastronòmiques del Bages, que s'iniciaran aviat. Per la seva banda el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernández, ha subratllat com a punt fort de la comarca precisament l'ens Bages Turisme que aglutina, sota el paraigua del Consell Comarcal, tots els ajuntaments i els agents turístics privats representats per Bages Impuls.

En finalitzar l'acte s'ha fet entrega del guardó als premiats del "Reconeixement Bages Impuls a l'esforç turístic". En la categoria de persona/entitat indirectament relacionada amb el turisme ha recaigut a Jaume Torras president de l'associació Meandre bàsicament per la seva dedicació i perseverança al bon desenvolupament de l'Anella Verda de Manresa. En la categoria del sector turístic han estat guardonats Ricard Vilalta i Francesc Brunet, de Bages Terra de Vins per ser, entre altres mèrits, pioners al territori d'agència de viatges receptora de visitants.