Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acull la primera competició de cal·listènia de la comarca

L'esdeveniment s'ha dut a terme fruit de la iniciativa del Bilel Boukili, un jove del municipi.

El parc d'street workout del Bosquet ha estat l'escenari aquest dissabte al matí, de la primera competició de cal·listènia de la comarca del Bages.

Aquest esdeveniment esportiu, organitzat pel Nexe Espai Jove, és fruit de la iniciativa del Bilel Boukili, un jove del municipi que va treballar a l'àrea d'acció juvenil en el marc del programa de garantia juvenil.

La cal·listènia és una disciplina esportiva que consisteix en la realització d'exercicis físics a través de moviments musculars on prenen especial importància la resistència, la potència i l'esforç.

La competició s'ha dividit en les categories de freestyle, on els participants han mostrat les seves habilitats amb combinacions d'exercicis acrobàtics, la categoria de resistència amb exercicis estàtics i la categoria de resistència en exercicis dinàmics.
En total hi han participat una quinzena de joves de la comarca. Els guanyadors de cadascuna de les categories han estat:


Freestyle:
1. Adri Mayo
2. Eric Ibañez
3. Ayman Achbar

Resistència - Exercicis dinàmics:
1. Aleix Sirera
2. Nico Escudero
3. David Flotats


Resistència - Exercicis estàtics:
1. Christian Miranda
2. Eric Ibañez
3. David Flotats

Cal destacar que l’ambient de la competició va ser molt positiu i els joves participants van mostrar valors molt positius com el companyerisme, l’esforç i la dedicació tot animant-se els uns als altres a continuar. L'esdeveniment va comptar amb la presència de públic a la zona que va animar als participants en tot moment.