Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acull l'assemblea anual de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació

És la primera vegada que aquest acte se celebra a la Catalunya Central.

Sant Fruitós de Bages acollirà aquest divendres 12 de juliol la 27a Assemblea General Ordinària de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), a Sant Benet de Bages.

L'assemblea, que compta amb el suport de l'Ajuntament i dels mitjans associats del Bages, se celebra per primera vegada en un municipi de la Catalunya Central, i tindrà com a amfitrió el setmanari local Montpeità, de l’entitat Brogit Difonem Cultura, en l'any del seu 35è aniversari.

Enguany, l'AMIC compleix 27 anys i es converteix en l'entitat amb el col·lectiu més gran i divers de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb gairebé 600 capçaleres associades entre mitjans digitals, audiovisuals i en paper.

L'assemblea anual és la data on es troben tots els associats de l'AMIC i comparteixen inquietuds i propostes per tal de generar vincles i crear una visió conjunta de cara el futur de la manera que més s'adeqüi a les necessitats del sector.

Durant l'acte, l'AMIC exposarà la memòria d'activitats de l'Associació, els serveis que ofereix i els resultats de l'any 2023. Així com el nombre total d'associats que ha arribat als 587 - 216 mitjans en paper, 356 mitjans digitals i 15 mitjans audiovisuals-, xifres que no deixen de créixer des del 2014. Amb l'afegit que, del total de mitjans de l'AMIC, 309 estan auditats per OJD, PGD o OJDinteractiva, un fet únic a l'estat espanyol.

Després de l'Assemblea se celebrarà un dinar, que comptarà amb la presència de Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, Marc Bataller, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat de Catalunya, Eva Pomares, directora general de Difusió de la Generalitat de Catalunya i Jordi del Rio, director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, entre altres institucions, autoritats i professionals del món de la comunicació.