Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acull un any més la Copa Bages de bàsquet i vòlei

Els partits es disputaran del 12 al 19 de setembre.

Sant Fruitós de Bages celebrarà la Copa Bages 2021 del 12 al 19 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports.

La Copa Bages de bàsquet arriba enguany a la seva 33a edició en categoria masculina i la 27a edició en femenina

En la competició masculina es jugaran les semifinals entre el CB Artés B i el CB Navàs B i el CEB Navarcles i l'ASFE B aquest diumenge 12 de setembre al matí. La final, i la competició per la tercera i quarta posició, es disputaran els propers 17 i 18 de setembre.

En la categoria femenina s'enfrontaran el Manresa CBF i el NB Olesa i el CN Terrassa i l'ASFE, el dissabte 18 de setembre. La final i la lluita pel tercer i quart lloc seran el diumenge 19 de setembre.

La tercera Copa Bages de vòlei es celebrarà els dies 18 i 19 de setembre en les categories cadet, juvenil i sènior. Prendran part en la competició el Vòlei St. Fruitós, el Rubí, el Terrassa, el CV Barberà, l’Espanyol i el CVB.

Enguany també es celebrarà, per 4t any consecutiu, la MiniCopa, tant en categoria masculina com en femenina, on participaran el Paidos ASFE, el CB Santpedor, el CB Artés, el Manresa CBF i La Salle Manresa. La competició es celebrarà el dissabte 25 de setembre.

La Copa Bages està coorganitzada per l’ASFE, l’AEE Paidos, l’Escola de Bàsquet, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Federació Catalana de Basquetbol.

Podeu consultar els horaris a la web municipal www.santfruitos.cat

Arxius Adjunts