Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acull un any més la Copa Bages de bàsquet i vòlei

Els partits es disputaran del 9 al 24 de setembre.

Sant Fruitós de Bages disputarà la Copa Bages 2022 del 9 al 24 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports.

La Copa Bages de bàsquet arriba enguany a la seva 34a edició en categoria masculina i la 28a edició en femenina. També es celebrarà la 5a edició de la Mini Copa Bages i la 4a de la Copa Bages de Voleibol.

En la competició masculina es jugarà una fase prèvia del 9 al 16 de setembre per determinar els rivals a les semifinals del CB Artés B i el CB Vilatorrada, que es jugaran dissabte 17 de setembre i la final que es jugarà diumenge 18 a les 19:30 h.

En la categoria femenina s'enfrontaran en les semifinals de dissabte 17 de setembre el Femení Osona contra l'ASFE A i Manresa CBF contra el JET Terrassa, la final serà diumenge 18 a les 17:45h. entre els equips guanyadors de cada semifinal.

Enguany també es celebrarà, la cinquena edició de la MiniCopa, tant en categoria masculina com en femenina, que es celebrarà el matí del dissabte 24 de setembre.

En aquest calendari també es disputarà la quarta Copa Bages de vòlei, una competició que demostra l’arrelament d'aquest esport al municipi.

La Copa Bages està coorganitzada per l'ASFE, l'AEE Paidos, l'Escola de Bàsquet, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Federació Catalana de Basquetbol.

Podeu consultar els horaris a l'agenda de la web municipal.