Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acull una de les caminades solidàries en el marc de la celebració de "Mou-te per l'esclerosi múltiple"

La caminada serà el dia 1 de maig i hi haurà 3 rutes de diferent distància.

El diumenge 1 de maig, Sant Fruitós de Bages serà un dels municipis de Catalunya on es celebrarà una caminada solidària per a recaptar fons per aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn.

La Fundació Esclerosi Múltiple ha descentralitzat enguany aquesta iniciativa, que fins ara únicament se celebrava al Circuit de Barcelona-Catalunya, per tal que pugui participar-hi el màxim de població.

Sant Fruitós de Bages serà un dels municipis de Catalunya en acollir una de les caminades solidàries.

Des de l'organització s'han establert 3 rutes de diferent distància per tal que tothom pugui fer aquella que més s'adeqüi al seu estat de forma.

La ruta llarga, de 8,5 km, sortirà a les 9 del matí des del camp de futbol municipal, la mitjana, de 3,2 km, tindrà la sortida a la rotonda dels Trullols de Manresa a 2/4 d’11 del matí i finalment la curta, d'1,1 km sortirà des de la plaça Bonavista de Manresa a 2/4 de 12 del migdia.

La caminada finalitzarà a la plaça Sant Domènec de Manresa, pels volts de la una del migdia.

Per participar en aquesta caminada cal realitzar prèviament una inscripció al preu de 10 € a https://moute.fem.es/ i enviar un correu electrònic a grupdesuport.em@gmail.com per tal de rebre la confirmació d'inscripció.

Els fons recaptats es destinaran a serveis de neurorehabilitació per aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple així com també a la recerca.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al treball conjunt de l'Associació Grup Esclerosi Múltiple del Bages i els ajuntaments de Sant Fruitós de Bages i de Manresa, i compta amb el suport de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i dels establiments Fet de Farina, Ametller Origen, Bonpreu i Consum.