Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages acull una matinal de futbol solidari per recaptar fons pel tractament de l'autisme

Aquest passat dissabte s'ha celebrat una matinal de futbol solidari organitzada pel centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, per tal de recaptar fons per destinar-los a pagar la formació dels voluntaris i voluntàries que treballen amb infants amb autisme.

Aquesta és la cinquena edició d'aquesta iniciativa, que habitualment se celebrava en una competició de 12 hores, però que en aquesta edició s'ha escurçat a causa de la represa després de la pandèmia.

Aquest torneig esportiu ha estat possible gràcies a la implicació de més d'una trentena d'empreses que han esponsoritzat la iniciativa.

Aquest mes de juliol el Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central celebra els deu anys de la seva constitució. El Centre és un espai que dóna suport als familiars de persones amb autisme i que atén nens i nenes d'entre 2 i 18 anys amb aquesta patologia, a través de l'ajuda de voluntaris i d'una psicòloga.