Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages aposta per la formació

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza un curs de preparació a la prova d’accés als cicles de Formació Professional de Grau Mitjà per aquelles persones que no disposin del graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Per tal de donar resposta a la falta d'oportunitats i a les dificultats de les persones que han abandonat el sistema educatiu sense qualificació i amb molt poques possibilitats d'ocupació, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat, pel proper curs 2016-2017, un curs per tal de preparar la prova d’accés a un Cicle Formatiu de Formació Professional de Grau Mitjà.

Els requisits per tal de poder realitzar el curs són tenir com a mínim 17 anys l'any 2016 i no disposar del graduat en Educació Secundària Obligatòria. El currículum del curs desenvoluparà competències comunicatives i socials (on s’inclouran 3 llengües), una part cientificotecnològica i una part matemàtica.

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s’ha fet aquesta aposta ja que es considera que en una època de crisi econòmica com l’actual, és més necessari que mai tenir una formació.

El curs es durà a terme durant la tarda/vespre al Nexe – Espai de Cultura i tindrà un cost de 50€. Aquest curs s’organitza a Sant Fruitós de Bages, però té la voluntat de ser extensiu a persones interessades d’altres municipis.

El període d’inscripcions serà del 5 al 23 de setembre a l’Àrea d’atenció a les persones, ubicada al Carrer Padró 72-74 de Sant Fruitós de Bages.