Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages aprova provisionalment la modificació urbanística per regular la instal·lació de parcs solars al municipi

El ple de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat aquest dijous de forma provisional, la Modificació puntual del Pla General d'Ordenació Municipal per a la regulació de les instal·lacions de producció d'energia elèctrica al municipi.

Aquesta modificació puntual del planejament té per objectiu regular on es poden instal·lar camps solars i on no està permès, i d'aquesta manera poder protegir l'entorn natural. Durant la tramitació d'aquesta modificació, queden suspeses les llicències a les zones que quedin afectades per aquest àmbit.

Els tràmits d'aquesta modificació van iniciar-se el passat mes d'abril quan el ple va aprovar aquesta modificació de forma inicial, amb els vots a favor de tots els grups municipals.

Aquest mes de desembre s'ha aprovat el document provisional un cop s'han inclòs les prescripcions dels informes sectorials respecte a l'aprovació inicial.

El proper pas és traslladar el document a la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya qui determinarà si es pot aprovar el document de forma definitiva.

Aquesta aprovació provisional s'ha realitzat amb els vots a favor dels regidors de Gent fent Poble, el regidor de Junts per Sant Fruitós, la regidora de SOM Sant Fruitós i els vots en contra dels dos regidors d'ERC.