Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages bonifica les reformes en locals de l'àrea comercial per tal d'incentivar el comerç local

El Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, celebrat aquest dijous 14 de gener, ha aprovat la modificació de l'ordenança fiscal de construccions i instal·lacions i obres per tal de bonificar les reformes que es realitzin en locals comercials de diferents carrers del municipi i d'aquesta manera incentivar i facilitar la implantació de comerç local.


Concretament aquesta modificació consisteix en la bonificació del 50 % de l'impost per a la realització d'obres en locals d'àrees d'interès comercial.


En aquest sentit l'ordenança regula els carrers on serà d'aplicació aquesta bonificació. La zona comercial preferent comprèn diversos trams de la carretera de Vic, el carrer Sallent, l'avinguda Bertran i Serra, el carrer Jacint Verdaguer i l'entorn de la plaça Onze de Setembre. A banda, la zona comercial del carrer Padró també es veu beneficiada tal com ja establia l'anterior regulació.
Amb la realització d'aquests canvis el consistori vol afavorir la nova implantació o remodelació del comerç local en un moment com l'actual on la venda electrònica i la crisi generada per la Covid-19 està causant tants estralls en les petites i mitjanes empreses.


La modificació d'aquesta ordenança fiscal va ser aprovada amb els vots favorables d'ERC, Junts per Sant Fruitós i el PSC i els vots en contra del grup a l'oposició, Gent fent Poble, qui va votar desfavorablement al·legant que no havien pres part en el procés de modificació d'aquesta.

ÀREES INTERPÈS COMERCIAL.png

Imatges relacionades