Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages celebra amb èxit un Torneig de vòlei platja

El campionat forma part de la programació Estiu Jove. <br />CV Jose Mari, per la categoria blanca, i Mexa del Petardo, per la categoria negre, van ser els equips vencedors

26 equips, d’entre 4 i 6 joves de 12 a 30 anys, van prendre part aquest passat cap de setmana al 3r Torneig de vòlei platja de Sant Fruitós de Bages. El campionat va tenir lloc a la pista de vòlei que hi ha darrera del pavelló d’esports.

Els equips es van repartir en dues categories. La blanca és la categoria formada pels més joves o per aquells que no tenen gaire experiència en vòlei. En la negra hi van participar jugadors més grans o que ja estan més habituats a l’esport. El partits de la lligueta van tenir lloc entre les 9 del matí i les 11 de la nit de dissabte, i de 9 a 2 del migdia, el diumenge.
El diumenge a la tarda es van fer les fases finals. Per fer passar millor la calor i l’estona entre partit i partit tots els participants van poder gaudir de la piscina, amb entrada gratuïta durant tot el cap de setmana.

La final de la categoria blanca va estar molt disputada i es va jugar entre l’equip KAING (Eugeni Valentí, Maria Oltra, Guillem Albà i Blanca Marin) i l’equip CV JOSE MARI (Laura Cabrera, Yvette Márquez, Nasi Sala i Arnau Carrera) amb el resultat de 15-10, 14-16, 14-16. Sent els campions de la categoria CV JOSE MARI.

A la categoria negre, la final es va jugar entre els FRUITS OF THE BEACH (Francesc Arrufat, Isaura Tort, Carles Pablo i Marina Masip) i el MEXA DEL PETARDO (Marta Lentijo, Laura Martin, Remi Gontie, Isaac Martínez i Joan Franch) amb els resultats de 15-9, 15-12. Sent els campions de la categoria els MEXA DEL PETARDO.

La regidora de Joventut, Ingrid Bonells, va ser l’encarregada de repartir els premis. Als subcampions: medalles, samarretes i una pilota de vòlei del torneig. I als primers, medalles, samarretes i un sopar a la Pizzeria Klam. El torneig ha estat organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, NexeJove, conjuntament amb els joves del poble Joan Franch, Janis Pintó i Gina Pintó.