Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages celebra aquest dissabte la jornada europea “Clean Up Day” amb una sortida de neteja de l’entorn del municipi

Aquest 2019 serà la setena edició que el municipi s’adhereix a aquesta jornada europea per cuidar i netejar l’entorn dins els actes de la setmana de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.
Cartell informatiu de la jornada
Cartell informatiu de la jornada

Sant Fruitós de Bages viurà un any més una jornada de neteja de l’entorn en el marc del Let’s Clean Up Europe , una iniciativa a nivell europeu per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura.

Enguany la neteja es realitzarà en diferents espais com la zona de El Bosquet, del Torrent de la Fonteta i el parc de la Torre Sanmartí.

La jornada, que és oberta a tots els públics, començarà amb un petit esmorzar a les 8 del matí al Nexe-Espai de Cultura i des d’aquest punt es començarà una caminada i l’operació neteja.

Els interessats en participar-hi poden inscriure’s preferentment a través del correu electrònic mediambient@santfruitos.cat o al telèfon 938789700.

Al finalitzar la jornada hi haurà un obsequi i esmorzar per a tots els participants.

En l’anterior edició els voluntaris van recollir més de 160 quilos de deixalles de tot tipus: envasos, cartrons, mobiliari de la llar, aparells electrònics, fustes i runes entre d’altres.