Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages celebra la onzena edició de la Fira de Santa Llúcia

El matí del proper diumenge 17 de desembre la plaça de l'Església s'omplirà de parades del comerç local, d'artesans i d'activitats per a tots els públics, amb un tió popular.

Aquest diumenge 17 de desembre Sant Fruitós de Bages celebrarà la onzena Fira de Santa Llúcia a la plaça de l'Església del poble. Diverses parades del comerç local, d’artesans, d’alimentació i de decoració nadalenca conviuran amb les activitats paral·leles que es duran a terme al bell mig de La Sagrera al llarg del matí.

A les 12 del migdia es podrà veure una ballada de gegants a càrrec de la Colla de Grallers i Geganters de Sant Fruitós, a 2/4 d’una del migdia els més petits podran gaudir fent cagar un tió i a 2/4 de 2 del migdia l’Elenc Teatral dels Pastorets realitzarà un ball de diables i pastorets per tal d’engrescar als assistents a veure les representacions dels Pastorets que tindran lloc els dies 26 de desembre i 6 i 7 de gener a les 7 de la tarda al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.

La Fira de Sant Llúcia es durà a terme des de 2/4 d’11 del matí i s’allargarà fins a les 3 de la tarda, i per dur-la a terme un any més es compta amb la col·laboració de l’entitat Col·lectiu de Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages.