Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages celebrarà la Diada Nacional sota el Cobert de la Màquina de Batre controlant l’aforament i amb totes les mesures de prevenció

La territorial de l’ANC ha organitzat pel dijous dia 10 una concentració de torxes a la plaça Onze de Setembre.

El proper divendres 11 de setembre Sant Fruitós de Bages celebrarà un any més la Diada Nacional de Catalunya a l’entorn de la plaça Onze de Setembre i el Cobert de la Màquina de Batre.

L’acte s’iniciarà a 2/4 d’11 del matí amb un esmorzar popular previ a la tradicional hissada de la senyera a càrrec de la Pubilla i l’Hereu de Sant Fruitós de Bages.

A partir de les 11 del matí s’iniciarà l’acte institucional amb les actuacions de l’esbart Som Riu d’Or, el Quartet Mèlt, la lectura del manifest, el parlament institucional per finalitzar amb el cant d’Els Segadors.

Enguany, per tal de controlar l’aforament, caldrà descarregar prèviament una invitació a través del següent enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/acte-institucional-diada-nacional-de-catalunta-2020/11298/ajuntamentsantfruitos/online

L’accés al recinte estarà restringit a les persones que disposin d’invitació i serà obligatori l’ús de mascareta, la neteja de mans a l’entrada i respectar la distància de seguretat. Sempre que l’aforament ho permeti es podran acreditar també persones el mateix dia 11 de setembre.

Enguany, les actuacions ja tradicionals a càrrec dels geganters del municipi i de l’Agrupació Coral Sant Fruitós no es celebraran ja que ambdues entitats han suspès els assajos degut a la Covid-19.

Paral·lelament a la Diada, la territorial de la ANC ha convocat pel dijous dia 10 de setembre a les 9 del vespre una concentració de torxes sota el Cobert de la Màquina de Batre i pel mateix 11 de setembre una tronada a les 17:14 hores en aquest mateix espai.