Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages commemorarà el Dia Internacional de la Infància amb 4 jornades de propostes dirigides a les famílies

El Dia Internacional de la Infància es commemora el 20 de novembre en motiu de l'aprovació de la Declaració dels Drets del Nen l'any 1959 per la ONU
Cartell informatiu
Cartell informatiu

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat 4 dies d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Infància que es celebra a nivell europeu el dia 20 de novembre.

La primera de les propostes és un taller de creativitat a través de manualitats a càrrec del servei socioeducatiu Cal Clic que es realitzarà el dilluns 18 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal.

Pel dimarts 19 hi ha programat un segon taller creatiu que també es cursarà a la Biblioteca Municipal a 2/4 de 6 de la tarda.

El dimecres 20 de novembre, la contacontes Susagna Navó explicarà la història “Uns nens, unes nenes, uns contes (i els drets dels infants)” a través de la qual es parlarà d’igualtat, educació, protecció a la infància,... serà a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal i va dirigit a infants a partir de 4 anys.

La darrera proposta programada pel dijous 21 de novembre és l’ Scape Room en família “Stratègics” que es jugarà a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal. Per tal de participar-hi cal inscriure’s prèviament a la mateixa Biblioteca Municipal o a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania fins el proper dimecres 20 de novembre.