Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages compta amb 2 nous espais de street workout i una instal·lació per a l'exercici de la gent gran per fomentar l'oci actiu i saludable

Un dels equips d’entrenament a l’aire lliure (street workout) i la instal·lació per a la gent gran estan ubicats a Torroella de Baix i l’altre instal·lació s’ha situat al parc del Bosquet. La inauguració d’aquests 3 equips es realitzarà el proper dissabte 4 de febrer.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha instal·lat 3 nous equipaments esportius al municipi per tal de fomentar hàbits saludables i dotar el municipi de nous equipaments d’oci actiu principalment dirigits al col·lectiu jove i a la gent gran.

Les instal·lacions de Street Workout són equipaments a l’aire lliure que permeten entrenar als usuaris de forma lliure. Principalment permeten realitzar exercicis de força com dominades i flexions.

El proper dissabte 4 de febrer a les 4 de la tarda s’inaugurarà de forma oficial l’equipament ubicat a Torroella de Baix conjuntament amb les instal·lacions destinades a la gent gran i posteriorment a ¼ de 6 s’inaugurarà l’ampliació del workout que es troba ubicat al parc del Bosquet.

Un cop finalitzat l’acte protocol·lari en aquest darrer punt, un grup de joves oferirà una demostració d’exercicis amb les noves barres d’entrenament. Per finalitzar la jornada l’àrea de joventut de l’ajuntament ha organitzat una activitat d’Archery Combat pels assistents.